Delegujte ihned

Cítíte se zahlcená úkoly, ať už pracovně, nebo osobně? Máte pocit, že vám neustále chybí čas na to, co je pro vás opravdu důležité? Pracujete do noci, přestože byste se chtěla věnovat rodině, přátelům nebo jen sobě?

Každá úspěšná podnikatelka si dříve či později uvědomí, že vše nemůže zvládnout sama. Aby váš byznys rostl, je klíčové naučit se delegovat, ale jak zjistit, co můžete předat dál a co ne?

Stáhněte si e-book  zdarma, který vám dá základní přehled toho,  jaké činnosti můžete delegovat na virtuální asistentku nebo externího odborníka, abyste si konečně uvolnila ruce a mohla se soustředit na to, co je pro vás skutečně důležité

Nechte si poslat e-book zdarma, 

díky nemuž si rychle zorientujete, co delegovat.

O autorce e-booku

Lenka je  byznys konzultantka a virtuální asistentka. 

Přes 15 let působila v korporátu na vedoucí pozici, kde si za ty roky vybudovala silný a stabilní tým lidí. Díky této praxi předává podnikatelkám svůj pohled na vedení a motivaci členů týmu. 

V rámci onlinu měla možnost vést menší skupinu podnikatelek, které společně vytvářely ucelenou službu pro VIP klienty. Jejím hlavním úkolem bylo řídit a komunikovat napříč projekty a hlídat dodržování termínů. Díky tomu, že spolupracovala s online podnikatelkama jako VA, předává své znalosti pro spolupráci na základě vlastních zkušeností.